Tel: + 32 3 309 30 40
Smooth Flavour
Smooth Flavour
Ambiance, show, glitter, glamour, retro, over-the-top kostuums, vintage en flink wat kitsch: dat is wat een optreden van Smooth Flavour kenmerkt. Dat en de niet te onderdrukken drang om meteen te beginnen swingen, natuurlijk.
De zeskoppige showband brengt op authentieke wijze de klassiekers van jaren terug met onder andere de Bee Gees, the Jacksons, EW&F, Chic, Kool & the Gang, Pointer Sisters, KC, Tavares enz...maar ook recentere hits als Get Lucky, Happy enz....
Denk daarbij een spetterend spektakel van sound en light, ervaren en gedreven muzikanten en onze twee Smoothies, Nikki en Zina en je hebt Smooth Flavour. De jaren zeventig en tachtig lijken plots nog volop bezig en de hoogdagen van Studio 54 zijn geen verre herinnering meer.

Maak van uw evenement een experience en een spektakel vol show, glitter, dans en ambiance met dit aanstekelijke muzikaal project.

Meer dan 10 jaar ervaring waaronder meerdere optredens in het Casino Kursaal Oostende oa op het gekende Bal Rat Mort en het Gala van de 33 Meesterkoks.

Smooth Flavour = 6 topmuzikanten. Opzwepende dansmuziek, DANSERESSEN in optie.